Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт салату з баклажанів, болгарського перцю та помідорів
Приготуйте свіжий, яскравий, корисний салат із запечених баклажанів, болгарського перцю і помідорів із зеленню та ароматною олією.
Ідеальне доповнення до м'яса, риби або до будь-якого гарніру: картопляного пюре, відвареного рису чи гречаної каші. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Баклажани - 2 шт.
болгарський перець - 2 шт.
помідори - 3 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 1 зубчик
олія (нерафінована)
перець чорний мелений
сіль
петрушка свіжа
- Баклажани і солодкий перець помийте, викладіть на деко, застелене пергаментним папером, зубочисткою або виделкою зробіть проколи в овочах і відправте в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів на 35-40 хвилин, потім викладіть на тарілку, трохи остудіть, зніміть шкірку, видаліть у перцю насіння і наріжте на смужки.
- Помідори помийте і наріжте півкільцями.
- Часник очистьте і дрібно порубайте.
- Цибулю очистьте, наріжте півкільцями.
- Петрушку промийте, обсушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.
- У глибокий салатник викладіть баклажани, болгарський перець, помідори, цибулю, часник, додайте перець чорний мелений, сіль, олію, перемішайте і прикрасьте зеленню.
Поради:
- Олію використовуйте на свій смак.






