НОВИНИ ДНЯ: Кремль приховує економічний провал і втрати у війні заради тиску на Захід, - ISW  Politico приголомшило новим рейтингом: хто став найвпливовішим у Європі  Зеленський відповів Трампу на заклик провести вибори — що саме сказав  Якою буде погода на Різдво і Новий рік: метеорологиня розповіла, чого очікувати  Казахстан почне постачати нафту напряму до Китаю після ударів України по Новоросійську  Гороскоп на 10 грудня для всіх знаків зодіаку: день стане початком важливого етапу  Саміт ЄС у грудні стане вирішальним для фінансування України протягом двох років, - Коштавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.08.2025 410

Курячі котлети, які тануть у роті: додайте до рецепту ці інгредієнти

Котлети будуть із хрумкою скоринкою зовні та дуже соковиті всередині завдяки маслу і хлібу з молоком.

Мабуть, котлети — це страва, яку, без перебільшення, любить кожен. Смачними вони виходять не лише зі свинини чи телятини, а й з курятини. Якщо додати до них один інгредієнт, вони будуть ніжними всередині та з золотавою скоринкою зовні. Про це повідомляють Контракти.UA.

ТСН.ua підготував для вас рецепт курячих котлет.

Інгредієнти

  • куряче філе — 600 г
  • білий хліб або батон — 2 скибки (без скоринки)
  • молоко або вершки — 100 мл
  • цибуля — 1 шт. (середня)
  • яйце — 1 шт.
  • вершкове масло — 50 г (для начинки всередину)
  • сіль, перець
  • панірувальні сухарі або борошно
  • олія — для смаження

Приготування:

  1. Готуємо фарш. Куряче філе треба подрібнити м’ясорубкою або блендером.
  2. У молоці або вершках замочіть хліб. Добре відтисніть і додайте до м’яса. Дрібно наріжте цибулю у фарш.
  3. Додайте до фаршу яйце, сіль, перець. Перемішайте фарш руками, поки він не стане однорідним і трохи липким.
  4. Щоб котлети були дуже соковитими, наріжте вершкове масло невеликими кубиками і заморозьте його. Коли ліпитимете котлету, сховайте шматочок масла всередину.
  5. Сформуйте котлети, обкачайте в борошні або панірувальних сухарях.
  6. Обсмажуйте котлети на добре розігрітій сковороді з олією до рум’яної скоринки. Потім перекладіть до форми, накрийте фольгою та доведіть до готовності в духовці, яку попередньо розігрійте до 180°С. Тримайте котлети в духовці 10 хв.

Оценка материала:

5.00 / 2
Курячі котлети, які тануть у роті: додайте до рецепту ці інгредієнти 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.08.2025 410
Еще материалы раздела «Суспільство»