Життя та Стиль
Суспільство
Курячі котлети, які тануть у роті: додайте до рецепту ці інгредієнти
Котлети будуть із хрумкою скоринкою зовні та дуже соковиті всередині завдяки маслу і хлібу з молоком.
Мабуть, котлети — це страва, яку, без перебільшення, любить кожен. Смачними вони виходять не лише зі свинини чи телятини, а й з курятини. Якщо додати до них один інгредієнт, вони будуть ніжними всередині та з золотавою скоринкою зовні. Про це повідомляють Контракти.UA.
ТСН.ua підготував для вас рецепт курячих котлет.
Інгредієнти
- куряче філе — 600 г
- білий хліб або батон — 2 скибки (без скоринки)
- молоко або вершки — 100 мл
- цибуля — 1 шт. (середня)
- яйце — 1 шт.
- вершкове масло — 50 г (для начинки всередину)
- сіль, перець
- панірувальні сухарі або борошно
- олія — для смаження
Приготування:
- Готуємо фарш. Куряче філе треба подрібнити м’ясорубкою або блендером.
- У молоці або вершках замочіть хліб. Добре відтисніть і додайте до м’яса. Дрібно наріжте цибулю у фарш.
- Додайте до фаршу яйце, сіль, перець. Перемішайте фарш руками, поки він не стане однорідним і трохи липким.
- Щоб котлети були дуже соковитими, наріжте вершкове масло невеликими кубиками і заморозьте його. Коли ліпитимете котлету, сховайте шматочок масла всередину.
- Сформуйте котлети, обкачайте в борошні або панірувальних сухарях.
- Обсмажуйте котлети на добре розігрітій сковороді з олією до рум’яної скоринки. Потім перекладіть до форми, накрийте фольгою та доведіть до готовності в духовці, яку попередньо розігрійте до 180°С. Тримайте котлети в духовці 10 хв.
Нагадаємо, ми писали про те, як приготувати котлети з гречки, картоплі та зелені.






