Життя та Стиль
Суспільство
Квашені помідори: рецепт нашвидкуруч
Квашені помідори — це справжній літній та осінній делікатес, який смакує майже до кожної страви.
Такі помідори виходять ароматними, з легкою кислинкою та приємною гостротою від хрону та часнику. Найприємніше, що приготувати їх можна дуже швидко та без особливих зусиль — достатньо кількох простих інгредієнтів та трохи терпіння. Про це розповіли на сторінці Mommy_Victoriia. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Вода - 1 л
Сіль - 2 ст. л
Цукор - 1 ст. л
Гірчичний порошок - 1 ст. л
Листя чи корінь хрону
Часник
Кріп (сухі парасольки) - 1–2 шт.
Помідори
Приготування
- У холодній воді розчинити сіль, цукор і гірчичний порошок.
- На дно банки покласти листя чи корінь хрону, кріп і зубчики часнику.
- Щільно укласти помідори.
- Залити підготовленим розсолом.
- Накрити кришкою, але не закручувати герметично.
- Залишити на 3 дні за кімнатної температури для бродіння.
- Потім перенести у холодне місце.
Через 3–4 дні квашені помідори вже можна куштувати, але найсмачнішими вони стають після тижня у холоді.
Лише три дні — і на вашому столі з’являться смачні домашні квашені помідори. Вони чудово смакують як закуска, гарнір або доповнення до картоплі, каш і м’яса.






