Життя та Стиль
Суспільство
Цибулевий суп із сиром: простий рецепт
Для приготування супу знадобляться прості, доступні продукти, які завжди знайдуться у будь-якої господині.
Цибулевий суп із плавленим сиром подавайте гарячим, посипавши зеленню і сухариками, які можна приготувати в домашніх умовах. Для цього наріжте хліб кубиками та підсушіть їх у духовці або на сковороді чи використовуйте готові. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Приготування
- Цибулю, моркву та картоплю очистьте. Цибулю наріжте дрібними кубиками, картоплю — середніми кубиками, моркву натріть на середню тертку.
- Плавлений сир дрібно наріжте.
- Зелень промийте та подрібніть.
- Вершкове масло розтопіть у каструлі на середньому вогні, викладіть цибулю та обсмажте її до прозоро-золотавого кольору, потім додайте моркву та обсмажте ще 2–3 хвилини. Додайте картоплю, влийте воду, поперчіть, посоліть і перемішайте. Доведіть до кипіння та готуйте 15–20 хвилин на повільному вогні. Додайте плавлений сир, перемішайте до його розчинення, готуйте ще 1–2 хвилини і зніміть з вогню.
Поради:
- Воду можна замінити м’ясним, овочевим чи грибним бульйоном.
- Зелень використовуйте на свій смак.
Інгредієнти
цибуля ріпчаста - 500 г
картопля - 250 г
морква - 1 шт.
сир плавлений - 270 г
масло вершкове - 50 г
вода - 2 л
зелень (кріп, петрушка)
перець чорний мелений
сіль






