Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт печива на пиві
Особливість приготування цього печива в тому, що готується воно на пиві, вдається завжди, а смак і аромат напою зовсім не відчуваються.
Вам знадобиться світле пиво, борошно, вершкове масло і цукор. Печиво виходить розсипчастим, хрумким і буквально тане в роті. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
борошно пшеничне - 400 г
пиво світле - 125 мл
яйце куряче - 1 шт.
масло вершкове - 200 г
сіль
цукор
для посипання
- Заморожене вершкове масло натріть на крупній тертці та перетріть його з просіяним борошном до утворення крихти. Додайте яйце, сіль, влийте пиво та замісіть тісто. Загорніть його в харчову плівку та покладіть до холодильника на одну годину.
- На присипаній борошном робочій поверхні розкачайте тісто у пласт і виріжте печиво формочками або просто ножем, нарізавши ромбиками. Кожне печиво вмочіть з одного боку в цукор і викладіть на застелене пергаментом деко на відстані одне від одного.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 15–20 хвилин.
Поради:
- Печиво можна посипати корицею.
- Тісто на печиво наріжте товщиною 0,5 см.






