Життя та Стиль
Суспільство
Вівсяне печиво з бананом без борошна та цукру: дуже дієтичний рецепт
Корисний, дієтичний десерт із простих продуктів.
Спосіб приготування печива дуже простий: розкачувати тісто не потрібно, всі інгредієнти просто перемішати ложкою, викласти на деко та запекти в духовці. Солодкості печиву надають родзинки та переспілі банани. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
вівсяні пластівці (тривалого приготування) - 100 г
куряче яйце - 1 шт.
банан -1 шт.
родзинки - 30 г
кориця - 0,5 ч. л.
- Родзинки промийте, залийте окропом і залиште на 15 хвилин, потім злийте воду та просушіть паперовим рушником.
- У мисці розімніть виделкою банан до пюреподібного стану. Додайте яйце, перемішайте, всипте вівсяні пластівці, родзинки, корицю, ще раз перемішайте та залиште на 10–15 хвилин.
- Сформуйте руками або за допомогою столової ложки кругле невелике печиво та викладіть його на деко, застелене пергаментом.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 15–20 хвилин до легкого золотистого кольору.
Поради:
- За бажанням у печиво можна додати горіхи, ванілін.






