НОВИНИ ДНЯ: Зеленський повідомив деталі "мирного плану": чому він сподобається не всім  Зеленський озвучив "справедливе рішення" щодо питання територій Донбасу  Зеленський прокоментував можливі вибори в Україні: що сказав  Вихід ЗСУ без відходу армії РФ: Зеленський розкрив пропозицію США щодо Донбасу  Зеленський розробив успішну стратегію відповіді на мирний план Трампа — WSJ  Санкції не зупинили експорт: грецькі танкери допомагають Росії продавати нафту  На Київ насувається небезпека — деталі попередження синоптиківвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.09.2025 3545

Баклажани по-новому: швидкий і ситний гіт на вечерю — січемо, відбиваємо, смажимо з фаршем за 30 хвилин

Ці баклажани припадуть до смаку всім у вашій родині — навіть тим, хто не дуже полюбляє овочі, вони сподобаються завдяки соковитій начинці з фаршу.

5e73e593b795dda2c820c7bf4e59ea94_30.09.25_1

За смаком ця страва нагадує гарячі бутерброди, але вона значно корисніша та ще більш насичена й апетитна. Рецептом поділилися на сайті “Одна хвилина”. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Баклажани - 2 шт.

курячий фарш - 300 г

курячі яйця - 1 шт.

пшеничне борошно - 100 г

приправа для курки - 1 ч. ложка

сіль та перець - за смаком

часник - за смаком

олія - для смаження

Процес приготування:

  1. Спершу перекладіть курячий фарш у зручну миску. Додайте до нього приправу для курки, сіль та ваші улюблені спеції. За бажанням можна додати дрібку сушеного часнику або один свіжий зубчик. Ретельно перемішайте фарш руками, щоб він став однорідним і добре тримав форму.
  2. Баклажани вимийте, обсушіть і наріжте кружальцями товщиною приблизно 1 см. Кожен шматочок трохи відбийте, щоб він став м’яким і швидше приготувався.
  3. На підготовлені кружальця нанесіть тонкий шар фаршу — занадто багато не потрібно, щоб страва рівномірно просмажилася. Обваляйте баклажани спершу в борошні, а потім у збитому яйці, формуючи ніжний кляр.
  4. Смажте на розігрітій олії: спершу — фаршем вниз, потім переверніть і обсмажуйте до апетитної золотистої скоринки.

Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 2
Баклажани по-новому: швидкий і ситний гіт на вечерю — січемо, відбиваємо, смажимо з фаршем за 30 хвилин 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.09.2025 3545
Еще материалы раздела «Суспільство»