Життя та Стиль
Суспільство
Такого ви ще не куштували: рецепт соку з гарбуза і апельсина
Гарбузовий сік дуже легко приготувати.
Гарбуз - це не лише гарний інгредієнт для приготування супів чи для солодкої випічки. З нього вийде смачний і поживний напій. Гарбузовий сік у поєднанні з цитрусовими смакуватиме і дорослим, і малим. Про це повідомляють Контракти.UA.
- 1 кг очищеного гарбуза
- 1 л води
- 2 апельсини
- 200 г цукру
- 2 ст. л. лимонного соку
Приготування
- Почистьте від шкурки та насіння гарбуз та поріжте його кубиком. Покладіть гарбуз до каструлі, додайте 1,5 л води.
- Почистьте від шкірки та поріжте кубиком два апельсини. Додайте його до гарбуза.
- Поставте масу на вогонь та варіть протягом 20 хвилин від моменту закипання.
- Коли знімете гарбузово-апельсинову масу з вогню, перебийте її блендером. Потім процідіть через сито та знову поставте сік на вогонь.
- Додайте цукор та лимонний сік. Варіть сік ще 20 хвилин.
- Гарячий сік розлийте по стерилізованих банках та закрийте стерилізованими кришками.
Нагадаємо, ми писали рецепт смачного домашнього томатного соку.






