Життя та Стиль
Суспільство
Закуска з перців і фети: ідеальний рецепт ефектної страви
Запечений перець із соусом з часнику, гірчиці, петрушки, оливкової олії з сиром фета — це легка і смачна холодна закуска.
Чудово підійде до м’ясних страв, із хрумким багетом або чиабатою. На святковому столі такі перці мають дуже ефектний вигляд. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
перець солодкий червоний - 4 шт.
сир фета - 150 г
часник - 2 зубки
соус соєвий - 2 ст. л.
гірчиця зерниста - 1 ч. л.
олія оливкова - 2 ст. л.
петрушка
Перець помийте, обсушіть паперовим рушником і викладіть на деко, застелене пергаментом.
Запікайте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці до чорних підпалин 15–20 хвилин. Викладіть у миску та накрийте харчовою плівкою до охолодження, потім зніміть шкірку, видаліть плодоніжки, насіння і наріжте смужками.
Часник очистьте та видавіть через прес.
Петрушку промийте та подрібніть.
Сир фета розламайте на шматочки.
Для соусу з’єднайте часник, соєвий соус, гірчицю, оливкову олію, петрушку, перемішайте. Додайте запечений перець, ще раз перемішайте і посипте фетою.
Поради:
- Зелень використовуйте на свій смак.






