НОВИНИ ДНЯ: Пєсков натякнув на "нову можливість" завершення війни: що його вразило у стратегії США  Україна заморозила активи головного придністровського "олігарха", - ЗМІ  Ракети Taurus для України: чому у Німеччині затягують з рішенням  В Україні планують збільшити кількість військових капеланів  Чи будуть морози та сніг в Україні цієї зими — прогноз синоптикині  У Держдепі США засумнівалися у партнерстві з Євросоюзом: за що критикують  Закупівля американської зброї для України: Сибіга розкрив, скільки країн долучилисявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.10.2025 7616

Яблучно-гарбузовий пиріг: рецепт для тих, хто любить вологу випічку

Завдяки яблукам і гарбузу пиріг виходить соковитим та ароматним.

2efaa6a64fcdef8052e288630805ba2f_28.10.25

Цей смачний пиріг сподобається тим, хто любить вологу випічку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Гарбуз - 250 г

Яблука - 2 шт.

борошно пшеничне - 250 г

яйця курячі - 2 шт.

цукор - 120 г

розпушувач - 1 ч. л.

Сіль - щіпка

  1. Гарбуз і яблука очистьте від шкірки, натріть на дрібну тертку.
  2. Збийте міксером яйця з цукром до пухкої піни, додайте гарбуз, яблука, сіль, ще раз злегка збийте, всипте частинами просіяне з розпушувачем борошно, щоразу ретельно перемішуючи масу до однорідності.
  3. Дно форми вистеліть пергаментом, вилийте до неї тісто та розрівняйте.
  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 40–45 хвилин. Готовність пирога перевірте дерев’яною шпажкою або зубочисткою, вийміть його з форми, злегка остудіть і подайте до столу.

Поради:

  • За бажанням додайте корицю, родзинки.

Оценка материала:

5.00 / 3
Яблучно-гарбузовий пиріг: рецепт для тих, хто любить вологу випічку 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
28.10.2025 7616
Еще материалы раздела «Суспільство»