Життя та Стиль
Суспільство
Котлети з курячого філе та квашеної капусти: рецепт звичної страви з несподіваним інгредієнтом
Особливість приготування курячих котлет у тому, що готуються вони з додаванням квашеної капусти, виходять ніжними та соковитими.
Ці хрусткі котлети ідеально підійдуть для обіду або вечері. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряче філе - 500 г
квашена капуста - 500 г
яйце куряче - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
манна крупа - 3 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
панірувальні сухарі
- Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником, наріжте на шматочки та подрібніть до стану фаршу.
- Квашену капусту відіжміть і дрібно наріжте.
- Цибулю очистьте і наріжте на дрібні кубики.
- У мисці з'єднайте курячий фарш, квашену капусту, цибулю, яйце, манну крупу, перець чорний мелений, сіль і залиште на 20 хвилин.
- Розділіть фарш на невеликі порції, вологими руками сформуйте котлети й обваляйте їх у панірувальних сухарях.
- У пательні на середньому вогні розігрійте олію, викладіть котлети та обсмажте до золотистого кольору, потім переверніть, накрийте кришкою та смажте ще 5-6 хвилин. Викладіть їх на паперовий рушник, щоб увібралися надлишки олії.
Поради:
- Якщо капуста сильно перекисла, тоді її потрібно промити в холодній воді та віджати.
Оценка материала:
Котлети з курячого філе та квашеної капусти: рецепт звичної страви з несподіваним інгредієнтом29.10.2025






