Життя та Стиль
Суспільство
Омлет із ковбасою і сиром у болгарському перці: рецепт ефектного сніданку
Коли звичайний омлет і яєчня набридли, приготуйте цю просту, незвичну страву з яєць, ковбаси та сиру в болгарському перці.
Він запікається в духовці й виходить легким із тягучою скоринкою з сиру. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
перець болгарський - 3 шт.
яйця курячі - 3 шт.
ковбаса - 3 скибочки
сир моцарела - 100 г
помідор - 1 шт.
перець чорний мелений
сіль
зелень петрушки
- Перець болгарський розріжте навпіл, очистьте від плодоніжки та насіння.
- Ковбасу та помідор наріжте дрібними кубиками.
- Сир натріть на велику тертку.
- Петрушку промийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.
- У мисці збийте яйця віничком, додайте ковбасу, помідор, перець чорний мелений, зелень, сіль і перемішайте.
- У форму для запікання налийте трохи води, потім нафаршуйте половинки перців сумішшю для омлету і посипте сиром.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 15 хвилин.
Поради:
- Ковбасу і сир використовуйте будь-які.
- Замість ковбаси можна використовувати м'ясо.
Оценка материала:
Омлет із ковбасою і сиром у болгарському перці: рецепт ефектного сніданку30.10.2025






