Життя та Стиль
Суспільство
Картопля по-селянськи з маленьким секретом: досвідчені господині додають один інгредієнт — і скоринка хрумтить неймовірно
Приготування смачної картоплі по-селянськи — це справжнє мистецтво. Недостатньо просто нарізати овоч скибками та запекти в духовці.
Щоб кожен шматочок виходив із ніжною, розсипчастою серединкою та неймовірно хрусткою скоринкою, ми розкриємо один маленький секрет. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Картопля - 8 шт.
Олія - 2 ст. ложки
панірувальні сухарі - 3 ст. ложки
паприка - 1 ч. ложка
тертий сир - жменя
сіль - за смаком
Процес приготування:
- Картоплю очищаємо та нарізаємо скибками. За бажанням її можна промити, щоб позбутися зайвого крохмалю, а потім ретельно обсушити паперовими рушниками. Викладаємо шматочки у глибоку миску.
- Додаємо сіль, улюблені спеції, рослинну олію, а також дрібно натертий сир і панірувальні сухарі. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, щоб кожен шматочок був покритий сумішшю. Потім викладаємо картоплю в один шар на деко, застелене пергаментом.
- Запікаємо за 200 °C протягом 35–40 хвилин. В результаті отримаємо надзвичайно смачну картоплю з щільною, хрусткою скоринкою!
Смачного!
Оценка материала:
Картопля по-селянськи з маленьким секретом: досвідчені господині додають один інгредієнт — і скоринка хрумтить неймовірно30.10.2025






