Життя та Стиль
Суспільство
Пишні й рум’яні котлетки з цвітної капусти: тримають форму і зникають зі столу миттєво
Цвітна капуста — надзвичайно корисний овоч, але її характерний смак часто може сподобатися далеко не всім членам родини.
Та варто лише перетворити її на ніжні котлетки — і страва зникне зі столу швидше, ніж ви встигнете додати гарнір. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
цвітна капуста - 2 кг
манка - 3 ст. ложки
панірувальні сухарі - 1 ст. ложка
крохмал - дрібка
зелень - за смаком
сіль, перець - за смаком
олія - для смаження
Процес приготування:
- Розділіть цвітну капусту на окремі суцвіття, відваріть 3–4 хвилини до напівготовності та дайте повністю охолонути.
- Подрібніть капусту виделкою, всипте манку, панірувальні сухарі, дрібно нарізану зелень, приправте сіллю й перцем, додайте дрібку крохмалю.
- Ретельно вимісіть масу та поставте її в холодильник на 15–20 хвилин, щоб вона стала більш густою.
- Сформуйте котлетки, обкачайте їх у сухарях і посмажте з обох боків до апетитної золотавої скориночки.
Смачного!
Оценка материала:
Пишні й рум’яні котлетки з цвітної капусти: тримають форму і зникають зі столу миттєво07.11.2025






