Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати сирну запіканку на сковороді
Якщо у вас немає духовки або просто не хочеться її вмикати, приготуйте ніжну, соковиту сирну запіканку на сковороді.
Страву готують дуже просто: для цього змішайте всі інгредієнти, викладіть сирну масу на пательню і запечіть її на плиті. Подайте зі сметаною, джемом або згущеним молоком. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Сир - 300 г
яйця курячі - 2 шт.
цукор - 3 ст. л.
манна крупа - 2 ст. л.
Сметана - 2 ст. л.
ванільний цукор - 10 г
сіль - щіпка
масло вершкове
цукрова пудра
- Яйця, цукор, ванільний цукор збийте міксером до пишної маси, додайте сир, сметану, манну крупу, сіль і ще раз збийте злегка міксером.
- Дно пательні вистеліть пергаментним папером, змастіть дно і боки вершковим маслом, викладіть сирну масу і розрівняйте її.
- Відправте сковороду на плиту, на мінімальний вогонь, накрийте кришкою і випікайте 20-30 хвилин. Готову запіканку перевірте дерев’яною шпажкою або зубочисткою, витягніть її зі сковороди, видаліть пергамент, посипте цукровою пудрою і подайте до столу в гарячому вигляді.
Поради:
- Сковороду використовуйте з товстим дном.
- Якщо у вас немає світла, то збити всі інгредієнти можна віничком.
- Готова запіканка має підрум’янитися з боків.






