Життя та Стиль
Суспільство
Печиво з гарбузом і горіхами: простий рецепт
Сезон гарбуза триває, не пропустіть момент і приготуйте ароматне, яскраве, не дуже солодке печиво з гарбузом і горіхами.
Гарбуз у випічці зовсім не відчувається і сподобається навіть тим, хто не дуже його любить. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
гарбуз запечений - 200 г
борошно пшеничне - 300–350 г
молоко - 100 мл
цукор - 40 г
масло вершкове - 30 г
розпушувач - 2 ч. л.
горіхи волоські - 50 г
кориця - 0,5 ч. л.
- Гарбуз очистьте від шкірки, наріжте на шматочки. Викладіть на деко і запечіть у заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 15-20 хвилин, потім виделкою розімніть його до стану пюре.
- Горіхи подрібніть.
- У миску просійте борошно з розпушувачем, додайте гарбуз, розм'якшене вершкове масло, цукор, горіхи, корицю, сіль, влийте молоко і замісіть м'яке тісто, що трохи прилипає до рук.
- На робочу поверхню викладіть тісто, присипте його злегка борошном, розкачайте його завтовшки близько одного сантиметра, наріжте на трикутники і викладіть на деко, застелене пергаментом.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 25-30 хвилин до золотистого кольору.
Поради:
- У процесі замішування підсипайте борошно частинами, щоб тісто не вийшло занадто щільним.






