Життя та Стиль
Суспільство
Святковий рецепт олів’є на Новий рік 2026: незвичайний варіант, який нікого не залишить байдужим
Наближається Новий рік 2026, і саме час подумати про святковий стіл.
Один з улюблених салатів українців — класичний олів’є — можна подати в незвичному та ефектному вигляді: в рулеті. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Такий святковий варіант не лише має стильний вигляд, а й економить час на сервірування, дозволяючи вам більше насолоджуватися святковою атмосферою. Користувачка TikTok з ніком @alionakarpiuk розповіла, як приготувати олів’є в рулеті, щоб він став справжньою окрасою вашого новорічного столу.
Інгредієнти
Картопля - 3–4 шт.
Морква - 2 шт.
Яйця - 6 шт.
солоні огірки - 3–4 шт.
варена ковбаса - 400 г
зелений горошок - 1 банка (400 г)
майонез - 3–4 ст. л.
сіль, перець - за смаком
Процес приготування:
- Відваріть картоплю, моркву та яйця до повної готовності.
- Наріжте всі інгредієнти дрібними кубиками — для цього ідеально підійде блендер 16-в-1 із насадкою «кубики».
- Додайте зелений горошок, майонез, сіль і перець, ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
- Для основи рулету швидко натріть яйця блендером — буквально 3 секунди, і вони готові. Викладіть їх рівним шаром на харчову плівку.
- Злегка змастіть основу майонезом, викладіть шар салату та акуратно сформуйте рулет.
- Покладіть рулет до холодильника на кілька годин, щоб він добре «схопився» і легко нарізався.
- Перед подаванням обережно зніміть плівку, прикрасьте рулет свіжою зеленню або овочами за смаком.
Смачного!
Оценка материала:
Святковий рецепт олів’є на Новий рік 2026: незвичайний варіант, який нікого не залишить байдужим21.11.2025






