Життя та Стиль
Суспільство
Про "Оселедець під шубою" можна забути: готуємо святкове закушування "Рибний шматочок" до Нового року
Полюбляєте рибні закушування, але традиційний салат “Оселедець під шубою” давно вже не дивує?
Спробуйте приготувати “Рибний шматочок” — елементарну у виконанні, але напрочуд смачну страву, яка має на святковому столі справді ефектний вигляд. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
філе оселедця - 1 шт.
сир - 100 г
яйця - 3 шт.
хліб - 5 скибок
зелена цибуля - 20 г
майонез - 2 ст. л.
Процес приготування:
- Яйця відварюємо та дрібно нарізаємо або натираємо. Сир тремо на великій тертці, а зелену цибулю шаткуємо. Змішуємо ці три інгредієнти, додаємо майонез і трохи солі за смаком. Оселедець нарізаємо акуратними скибочками.
- Хліб ріжемо середніми шматочками і трохи підсушуємо на сковороді до легкої хрумкості. На кожен шматочок викладаємо ложку яєчної суміші, а зверху — скибочку оселедця. Викладаємо готові бутерброди на широку плоску тарілку.
Смачного!
Оценка материала:
Про "Оселедець під шубою" можна забути: готуємо святкове закушування "Рибний шматочок" до Нового року01.12.2025






