Життя та Стиль
Суспільство
Заливне із супового набору червоної риби: бюджетний рецепт святкової страви
Заливне із супового набору червоної риби - це бюджетний варіант і чудова альтернатива холодцю.
Страва виходить легкою, корисною, ніжною на смак і має дуже ефектний вигляд на святковому столі. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
суповий набір із червоної риби - 1 кг
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
вода - 2 літри
желатин - 40 г
перець чорний горошком - 8-10 шт.
лавровий лист - 2 шт.
сіль
- Цибулю, моркву очистьте.
- Рибний набір помийте, опустіть у холодну воду, поставте на вогонь, доведіть до кипіння, зніміть піну, додайте цибулю, моркву, перець чорний горошком, лавровий лист, сіль і варіть 25 хвилин, періодично знімаючи піну.
- Обережно вийміть рибу з бульйону, злегка остудіть, очистіть від кісточок.
- Бульйон процідіть, всипте в нього желатин, добре перемішайте (хвилини три), доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
- Викладіть очищену рибу в лоточки, потім варену моркву, нарізану кружечками, і залийте бульйоном.
- Остудіть до кімнатної температури і відправте в холодильник.
Поради:
- Якщо в суповому наборі трапилася голова, обов'язково перед тим, як варити, видаліть зябра.
Оценка материала:
Заливне із супового набору червоної риби: бюджетний рецепт святкової страви03.12.2025






