Життя та Стиль
Суспільство
М’ясо по-французьки з ананасами для новорічного столу: святковий акцент
На Новий рік завжди готую мясо по-французьки з ананасом.
Новорічний стіл має бути не лише ситним, а й незабутньо гарним. Оскільки покровитель 2026 року — Червоний Вогняний Кінь — особливо полюбляє яскраві та соковиті страви, м’ясо по-французьки з ананасами стане ідеальним святковим акцентом і потішить гостей незвичайним смаком. Ця страва виходить неймовірно соковитою і має дуже ошатний вигляд. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Для приготування вам знадобляться:
- свиняча корейка — 1 кг
- цибуля — 2 шт.
- помідори — 2 шт.
- консервовані ананаси — 1 банка (0,5 кг)
- твердий сир — 200 г
- майонез — для легкої сіточки
- сіль і перець — за смаком
- олія — для змащення дека
Покроковий рецепт приготування
- Спершу підготуйте основу страви — м’ясо. Візьміть свинячу корейку та наріжте її порційними шматками завтовшки приблизно один сантиметр. Злегка відбийте кожен шматок і викладіть м’ясо на деко, попередньо змащене олією. Посоліть і поперчіть відбиті шматки свинини.
- Далі підготуйте овочеву подушку — дві цибулини та два помідори наріжте тонкими півкільцями. Розкладіть ці овочі рівномірно поверх м’яса.
- Наступний етап — додавання ананасів і безпосередньо термічне оброблення. Викладіть шматочки консервованих ананасів поверх овочів. Після цього зробіть легку сіточку з майонезу по всій поверхні страви.
- Поставте деко до духовки, розігрітої до 180 градусів, і запікайте протягом 30 хвилин.
- Після закінчення 30 хвилин посипте м’ясо натертим твердим сиром. Поставте деко назад до духовки ще на 7 хвилин. Подавайте м’ясо по-французьки з ананасами одразу, поки воно гаряче.






