Життя та Стиль
Суспільство
Пиріг «Невидимка» з грушами: незвичайний рецепт ніжної випічки
Пиріг називається невидимим через те, що в ньому багато начинки і мало тіста.
Тісто під час випікання стає ніжним і ароматним, а пиріг виходить вологий, соковитий і дуже схожий на заварний крем. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
борошно пшеничне - 70 г
яйця курячі - 2 шт.
молоко - 100 мл
вершкове масло - 30 г
цукор - 70 г
розпушувач - 1 ч. л.
ванільний цукор - 10 г
сіль - щіпка
груша - 3 шт.
мигдальні пелюстки
- Груші помийте, почистьте, видаліть серцевину і наріжте на тонкі слайси.
- Яйця, цукор, ванільний цукор і сіль збийте віничком до пишної маси. Додайте розтоплене вершкове масло, тепле молоко, просіяне борошно з розпушувачем і перемішайте.
- Форму вистеліть пергаментом, влийте шар тіста, викладіть шар груш, потім знову шар тіста і верхній шар — груші. Присипте цукром і мигдальними пелюстками.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 40 хвилин. Готовий пиріг залиште у формі на 10-15 хвилин, потім вийміть і викладіть на блюдо.
Поради:
- Яєчну масу можна збити блендером.
- Молоко використовуйте будь-якої жирності.






