НОВИНИ ДНЯ: Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьманивсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
14.02.2011 17:51 7235

Унікальна виставка в Музеї Porsche

На початку 2011 року спільнота прихильників Porsche  у Facebook, одній з найпопулярніших та найчисельніших соціальних мереж у світі,  досягла знакового рубежу – кількість учасників групи перетнула позначку в 1 000 000.



Така прихильність до бренду не могла залишитися без уваги та винагороди –11-го лютого представники компанії Porsche висловили подяку своїм прихильникам та запросили їх відвідати виставку, присвячену даній події, у легендарному музеї Porsche. На експозиції представлено автомобіль Porsche 911 GT3 R Hybrid, кузов якого прикрашено іменами 27 000 шанувальників Porsche.
911 GT3 R Hybrid невипадково обраний для проведення кампанії, адже він є втіленням майбутнього автоспорту та філософії «Системи Інтелектуальних Технологій Porsche/ Porsche Intelligent Performance». Нова гібридна технологія, розроблена спеціально для участі у перегонах, принципово відрізняється від звичайних гібридних систем, як і дизайн автомобіля та його конструкція. 6-циліндровий 4-л двигун потужністю 480 к.с. доповнюють два електромотри по 60 кВт кожний. Окрім батарей, потужності двигуну додає маховик, у якому накопичується енергія під час гальмування. Свою конкурентоспроможність на треку 911 GT3 R Hybrid довів  у змаганнях на Нюрбургрингу.
Музей Porsche чекає на відвідувачів з 9:00 до 18:00 щодня, окрім понеділка. Виставка триватиме з 11 по 20 лютого 2011 року.

Оценка материала:

3.11 / 9
Унікальна виставка в Музеї Porsche 3.11 5 9
Прес-релізи / Авторинок
14.02.2011 17:51 7235
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 256
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 256
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 248
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 356
  • 6 типов автостраховки в компании «ВУСО» 6 типов автостраховки в компании «ВУСО»

    В Украине есть обязательное и добровольное страхование автомобиля. Первое должен оформить каждый владелец транспортного средства, в том числе грузового, независимо от марки и модели. Этот полис называется ОСАГО, его оформляют ежегодно – при отсутствии такого документа водителю придется заплатить штраф.

    Авторинок 25.01.2024 117