Життя та Стиль
Суспільство
Салат із курячим філе, корейською морквою та огірком: рецепт для святкового столу
Смачний, ситний салат із курячим філе, корейською морквою та огірком прикрасить будь-який святковий стіл.
Готується легко і просто, особливо якщо заздалегідь відварити куряче філе і яйця. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряче філе - 200 г
яйця курячі - 2 шт.
морква по-корейськи - 150 г
майонез - 50 г
сіль
перець чорний мелений;
огірки свіжі - 1 шт.
- Курячу грудку помийте, відваріть від моменту закипання 20 хвилин, посоліть і остудіть у бульйоні.
- Яйця відваріть від моменту закипання 10 хвилин, остудіть і очистіть.
- Огірок помийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте соломкою.
- Курячу грудку, яйця також наріжте соломкою.
- У миску викладіть куряче філе, яйця, огірок, корейську моркву, поперчіть, посоліть, заправте майонезом і перемішайте.
Поради:
- Замість майонезу салат можна заправити сметаною або йогуртом.
Оценка материала:
Салат із курячим філе, корейською морквою та огірком: рецепт для святкового столу15.12.2025






