Життя та Стиль
Суспільство
Салат зі шпротами: простий рецепт, який має цікавий вигляд
Цього року — несподіваним фаворитом святкового столу може стати салат зі шпротами, який стрімко набирає популярності у соцмережах.
На сторінці Katarina_cooks розповіли про рецепт, який зібрав тисячі переглядів і коментарів і цілком заслужено, адже ця страва проста, бюджетна, але при цьому має той самий «вау» ефект. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
- шпроти 2 банки — по 180 г
- картопля — 300 г
- морква — 200 г
- майонез — 150 г
- цибуля — 150 г
- яйця — 3 шт.
- твердий сир — 150 г
- зелень
- яблучний оцет — 1 ч. л
- цукор — ½ ч. л
- Дрібно нарізану цибулю замаринуйте в оцті з цукром. Це зніме різкість і додасть приємної кислинки.
- Половину риби розімніть виделкою разом із невеликою кількістю олії з банки. Іншу половину — відкладіть, хвостики підуть на декор.
- Відваріть картоплю, моркву та яйця. Охолодіть і натріть на тертці.
- Зберіть салат. Кожен шар змащуйте легким шаром майонезу: картопля, шпроти, маринована цибуля, морква, яйця та сир.
- Прикрасьте верх хвостиками шпрот та соковитою зеленню.
Маринад для цибулі
Приготування
Це той випадок, коли прості інгредієнти збираються у щось абсолютно стильне та смачне.






