<
НОВИНИ ДНЯ: Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічкивсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
28.03.2011 17:58 5120

Porsche готує до участі в перегонах більш ефективний 911 GT3 R Hybrid

Для участі у перегонах «24 години Нюрбургрінга», які відбудуться 25 червня, Porsche вдосконалює гібридний Porsche 911 GT3 R Hybrid.

 

Основним напрямком доопрацювання стало поліпшення ефективності компонентів гібридної системи, що забезпечило 20% зниження ваги. Версія 2.0 911 GT3 R Hybrid матиме показники динаміки попередньої версії, проте продемонструє зниження витрат палива.
Загальна конструкція гібридної системи була взята з моделі 2010 року. Два електричні двигуни рухають передні колеса та доповнюють 4-літровий 6-циліндровий двигун Boxer потужністю 470 к.с., встановлений у задній частині автомобіля. Потужність електродвигунів збільшено з 60 кВт до 75 кВт кожного. Завдяки електродвигунам пілоти під час перегонів впродовж декількох секунд можуть скористатися додатковими 200 к.с. Залежно від налаштувань, ця потужність автоматично активується при натисканні педалі акселератора. Також в ручному режимі пілоти можуть використовувати її під час обгонів тощо.
Маховик, чий ротор здійснює 40 000 обертів в хвилину та зберігає енергію, разом з іншими гібридними компонентами тепер розташований у безпечній карбоновій камері на місці переднього пасажира.
Навіть на перший погляд  новий GT3 R Hybrid легко відрізнити від моделі 2010 року. Завдяки змінам, внесеним в систему охолодження гібридної установки, була оптимізована аеродинаміка кузова, що призвело до зменшення витрат палива та покращення аеродинамічних показників. В цілому, вага автомобіля зменшена з 1350 кг до 1300 кг.
Інтер’єр 911 GT3 R Hybrid також зазнав змін. Більшість кнопок управління та дисплеїв переміщено на кермо, ще частину функцій можна налаштувати за допомогою кнопок, розташованих на центральній консолі. Під час внесення змін в інтер’єрі інженери прагли спрощення навігації та покращення ергономіки для пілотів – навіть у темний час доби.
Новий 911 GT3 R Hybrid – ще одне втілення філософії «Системи Інтелектуальних Технологій Porsche/ Porsche Intelligent Performance». Відображення цієї концепції можна знайти у будь-якому Porsche: більша потужність, вища ефективність, нижчі витрати палива, менші викиди CO2 – на гоночних треках та на дорогах.

Оценка материала:

3.86 / 7
Porsche готує до участі в перегонах більш ефективний 911 GT3 R Hybrid 3.86 5 7
Прес-релізи / Авторинок
28.03.2011 17:58 5120
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 363
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 299
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370