НОВИНИ ДНЯ: Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощівсі новини дня
05.04.2011 16:04 9920

НБУ просит полномочий на запрет досрочного изъятия вкладов

НБУ намерен получить оформленное на законодательном уровне право для введения временных мораториев на досрочное изъятие банковских вкладов при появлении признаков кризиса.


«НБУ считает целесообразным инициировать внесение в законодательные акты Украины таких изменений… предоставить право Нацбанку вводить временный мораторий на досрочное снятие банковских вкладов в случае наступления признаков кризисной ситуации по определенным законом критериям», - цитирует «Интерфакс-Украина» сообщение НБУ.

 

Оценка материала:

3.44 / 9
НБУ просит полномочий на запрет досрочного изъятия вкладов 3.44 5 9
Бізнес / Фінанси та банки
05.04.2011 16:04 9920
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»