<
НОВИНИ ДНЯ: Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі рокивсі новини дня
Політика
Україна
26.09.2011 12:10 567

Миллер заявил о прогрессе при переговорах с Украиной

Прогресс в переговорах с Украиной по газу есть, но говорить о конкретных цифрах рано, заявляет глава «Газпрома» Алексей Миллер.

Миллер сделал такое заявление по итогам переговоров 24 сентября президента Украины и президентом и премьер-министром России.

«Скорее уместно говорить об общем видении подходов к рассмотрению и решению вопросов газового сотрудничества», - сказал Миллер, которого цитирует «Интерфакс-Украина».

Глава «Газпрома» также заявил, что стороны договорились о том, что очередная рабочая встреча с украинской стороной состоится до конца этой недели.

Оценка материала:

4.38 / 8
Миллер заявил о прогрессе при переговорах с Украиной 4.38 5 8
Політика / Україна
26.09.2011 12:10 567
Еще материалы раздела «Україна»