<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.10.2011 09:15 620

Янукович намерен запретить закрытие школ

Президент Виктор Янукович намерен ввести мораторий на закрытие украиноязычных школ на востоке, и русскоязычных - на западе Украины.

Об этом он заявил в телеинтервью поэту и журналисту Виталию Коротичу на Первом национальном, комментируя процессы закрытия школ.

«Это, безусловно, надо прекратить. Я в ближайшее время этот вопрос рассмотрю и скажу, возможно, даже сегодня-завтра», - цитирует его Украинская правда.

«Я наложу мораторий на закрытие на западе русскоязычных школ, а на востоке - украиноязычных. Это обязательно», - подчеркнул Янукович.

Оценка материала:

4.00 / 6
Янукович намерен запретить закрытие школ 4.00 5 6
Життя та Стиль / Суспільство
20.10.2011 09:15 620
Еще материалы раздела «Суспільство»