<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Україна
14.12.2011 5741

День народження Юрія Луценко. Залиш побажання!

14 грудня відзначає свій День народження «в’язень свободи» Юрій Луценко. Без малого рік за ґратами Лук’янівського СІЗО, без вироку суду, без права вільного спілкування з родиною але під невсипним наглядом тюремної охорони.

«Життя дається людині, щоб вона розвинула себе і поділилася собою із оточуючими. В день народження, який завжди є днем підсумків, я хотів би бачити тих, для кого жив, працював і боровся ці 47 років. Даруйте за пафос, але для мене сенс життя – в суспільному результаті».

Юрій Луценко про найбажаніший подарунок у День народження

Відверто про життя у дев’яти метровій камері СІЗО в інтерв’ю, яке Юрій Луценко власноруч написав та передав з-за ґрат разом зі схемою Лук’янівського СІЗО – читайте 19 грудня в першому електронному номері Контрактів.

«Я сиджу на так званому спецпості особливого режиму в камері на 9 квадратних метрів на 3 чоловіки. На вікні – три комбінації ґрат, двері – під шістьма замками. В коридорі – охоронець. Щоденно – годинна прогулянка у бетонному дворику такого ж 9-метрового розміру. 7 кроків від стіни до стіни, турнік, зверху – сітка й колюча проволока».

Юрій Луценко: моє життя за ґратами


Залиш своє привітання Юрію Луценко!

Пані та Панове, залишаючи своє побажання пам’ятайте, що суд не виніс свій вирок, отже, провина Луценко на сьогоднішній день не доведена. Якщо Вам не вистачає добрих слів на адресу Юрія Віталійовича, краще в цей день промовчати. Щиро дякуємо Вам за розуміння!

 

За что второй год подряд судят не самого худшего экс-министра

Оценка материала:

3.56 / 9
День народження Юрія Луценко. Залиш побажання! 3.56 5 9
Політика / Україна
14.12.2011 5741
Еще материалы раздела «Україна»