<
НОВИНИ ДНЯ: Україна зробила гарячий "подарунок" Путіну: пролетів понад 1300 км  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Готуємо соус "Тартар" вдома: в 100 разів смачніше за магазинну "хімію"  Історична сенсація: артефакти з Міста Давида розкрили несподівані деталі біблійних подій  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  Загроза наступу РФ на Київ: в Сухопутних військах приголомшили заявою про захист столиці  Пшоняна каша на молоці запечена в духовці: рецепт корисного сніданкувсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
03.02.2012 13:37 686

Volvo S60 та V60 отримують найвищий рейтинг за рівень безпеки в Європі та США

Volvo Car Corporation ще раз підтверджує своє лідерство в галузі безпеки: автомобілі Volvo отримали найвищі рейтинги за безпеку по обидві боки Атлантики.

За результатами випробувань Euro-NCAP у 2011 році Volvo V60 отримав п’ять зірок та був визнаний найкращим автомобілем в категорії «Великі сімейні автомобілі».

В США Volvo S60 був відзначений рейтингом у п’ять зірок після успішного проходження краш-тестів за програмою Національного управління з безпеки руху автотранспорту США (NHTSA).

"Це добрі новини: ми прагнемо запропонувати нашим клієнтам найбезпечніші автомобілі, і це підтверджують результати досліджень незалежних організацій. Тим не менш, такі дослідження лише частково відображають реальні ризики, з якими можна стикнутися в ситуаціях на дорозі», - відмітив Томас Броберг (Thomas Broberg), старший експерт з систем безпеки Volvo Car Corporation.

Окрім перемоги в категорії «Великі сімейні автомобілі» Euro-NCAP модель Volvo V60 також отримала нагороду за систему City Safety, що дозволяє уникнути зіткнень на малій швидкості.

Найбезпечніший європейський автомобіль в США

В США Volvo S60 отримав максимальні п’ять зірок рейтингу NHTSA, також відомому як US-NCAP (Програма оцінки нових автомобілів). Volvo S60 був єдиним автомобілем, що отримав п’ять зірок за результатами кожного з трьох краш-тестів (фронтальне зіткнення, бокове зіткнення з опорою та бокове зіткнення з перешкодою). Більш того, захист S60 від перекидання також заробив п’ять зірок.

Наразі S60 – це єдиний в США автомобіль класу «люкс», який отримав максимальний рейтинг за безпеку в NHTSA, увійшов у списки найбезпечніших автомобілів Страхового інститут дорожньої безпеки США (Insurance Institute for Highway Safety) та постачається з усіма активними системами безпеки, що рекомендує NHTSA.

Volvo представить новітні технології безпеки на автосалоні в Женеві

"Volvo є лідером в області розробки передових технологій, які допомагають водію уникнути зіткнення. Всі системи орієнтовані на водія, допомагаючи йому або їй контролювати ситуацію на дорозі та отримувати необхідну інформацію, завдяки чому водій може уникнути зіткнення або аварійної ситуації. На автосалоні в Женеві в березні поточного року ми запропонуємо найновіші технології безпеки та підтвердимо наш статус лідера», - заявив Стефан Джакобі (Stefan Jacoby), президент та головний керуючий Volvo Car Corporation.

 

Оценка материала:

4.75 / 8
Volvo S60 та V60 отримують найвищий рейтинг за рівень безпеки в Європі та США 4.75 5 8
Прес-релізи / Авторинок
03.02.2012 13:37 686
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 385
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 314
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 291
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 272
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 378