<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
02.04.2012 18:12 3482

11 апреля состоится открытие «Автоцентра на Московском»!

11 апреля состоится официальное открытие нового автомобильного комплекса УкрАВТО – «Автоцентр на Московском».

«Автоцентр на Московском» - это ультрасовременный мультибрендовый автомобильный комплекс, рассчитанный на экспонирование 65 автомобилей. С общей площадью в 27 тыс. кв. м «Автоцентр на Московском» объединил  в себе просторный двухэтажный автосалон, выполненный в футуристическом стиле High-Tech, бутик фирменных аксессуаров и запчастей, уютную лаунж-зону, станцию технического обслуживания и новейший центр кузовного ремонта.

В рамках открытия автоцентра будут презентованы новинки украинского и мирового автопрома: ЗАЗ VIDA седан, Opel Astra GTC, Opel Zafira Tourer и Chevrolet Aveo.

Вечером, во время закрытой вечеринки Mercedes-Benz, состоится яркая премьера нового Mercedes-Вenz B-class и SLS Roadster. А также есть уникальная возможность впервые в Украине увидеть футуристический A-class Concept.

Среди приглашенных гостей - известные политики, дипломаты, бизнесмены и звезды украинского шоу-бизнеса.

Специальный гость программы - группа ВИА ГРА.

Не пропустите! Вас ждет незабываемый праздник!

Приглашаем Вас по адресу: Киев, Московский пр. 22, автосалон «Автоцентр на Московском».

Начало церемонии открытия: 16:00 (Вход свободный)

Справка:

Украинская Автомобильная Корпорация - транснациональная корпорация, лидер автомобильного рынка Украины; крупнейший производитель, дистрибьютор и поставщик высококачественных сервисных услуг; единственная компания в Украине с полным циклом продукции; экспортер автомобилей в страны СНГ и ближнего зарубежья.

Оценка материала:

0.00 / 0
11 апреля состоится открытие «Автоцентра на Московском»! 4 5 1
Прес-релізи / Авторинок
02.04.2012 18:12 3482
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 392
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 318
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 291
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 280
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 381