<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
19.04.2012 19:41 926

Рекордні продажі Land Rover

Land Rover демонструє рекордні показники продажів за всю історію роботи бренду Land Rover в Україні.

У березні 2012 року Land Rover продемонстрував рекордні результати продажів за історію офіційного представлення бренду в Україні з 2004 року – продано 179 автомобілів Land Rover.

Першу сходинку продажів зайняв легендарний позашляховик Defender із результатом у 56 автомобілів, що складає 31% від загального рівня продажів Land Rover за березень 2012 року.

Друга сходинка по праву належить моделі Range Rover Evoque – 44 автомобілі та 25% від загального рівня продажів Land Rover. Range Rover Evoque було представлено 6 жовтня 2011 року і починаючи з дня презентації моделі продажі зростають значними темпами - від початку продажів 7 жовтня 2011 року до 31 березня 2012 року було передано власникам 180 автомобілів Range Rover Evoque.

Range Rover займає третю позицію по продажам із результатом 37 автомобілів (21% від загальних результатів). Range Rover є однією з найпопулярніших моделей лінійки бренду в Україні. 10% усіх проданих в Континентальній Європі (за виключенням Великобританії, Ірландії та Ісландії) Range Rover найвищої комплектації продається саме на Україні.

Все більше цікавості у шанувальників бренду Land Rover викликає модель Range Rover Sport – продано 28 автомобілів, з яких 61% складають моделі з надпотужним двигуном 5,0 Supercharged. Даному результату сприяє спеціальна програма продажів Range Rover Sport 5,0 Supercharged, яка діє в офіційній дилерській мережі Land Rover з 1 березня та триватиме до 30 червня 2012 року. Відповідно до програми довершені Range Rover Sport 5,0 Supercharged можна придбати зі знижкою у розмірі 7500 євро. Supercharged – найпотужніша версія Range Rover Sport, оснащена 5-літровим двигуном потужністю 510 к.с. та крутним моментом в 625 Нм, який розганяє автомобіль до 100 км/год всього за 6,2 секунди.

Моделі Discovery 4 та Freelander 2 займають 8% від загального рівня продажів та складають 4 та 10 авто відповідно.

Рекордні продажі у березні 2012 року відображають динамічний розвиток бренду Land Rover в Україні та прагнення утримати позиції найбажанішого SUV преміум класу.

Примітка:

Land Rover в Україні представлено з 2004 року, офіційним дистриб’ютором якого є компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд.»

Компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд.» є офіційним імпортером Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover та Porsche в Україні.  У 2012 році компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд.» святкує 20-річчя своєї роботи в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рекордні продажі Land Rover 5.00 5 1
Прес-релізи / Авторинок
19.04.2012 19:41 926
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 392
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 318
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 291
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 280
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 381