<
НОВИНИ ДНЯ: Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не станевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.09.2008 17:45 15242

Подруга Гарри Потера получит $6 млн за рекламу духов «Coco Mademoiselle»

Подруга Гарри Потера — молодая актриса Эмма Уотсон — получит $6 млн за рекламу духов «Coco Mademoiselle». В этом году истекает договор дома Chanel с «пираткой» Кирой Найтли, и продлевать его компания не собирается.

Сама Эмма Уотсон пока отказалась от каких-либо официальных заявлений по поводу своего контракта, однако, она уже объявила всем своим друзьям, что «займет место Киры Найтли». А пока многообещающая звездочка сдает экзамены в Хидингонской школе в Британии.



А-а-а, обезьяны, кошелоты, а-а-а, и зеленый попугай!

Оценка материала:

4.57 / 7
Подруга Гарри Потера получит $6 млн за рекламу духов «Coco Mademoiselle» 4.57 5 7
Життя та Стиль / Суспільство
12.09.2008 17:45 15242
Еще материалы раздела «Суспільство»