<
НОВИНИ ДНЯ: Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення України  НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФ  Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
26.11.2012 17:18 3336

Сина колишнього губернатора Закарпаття довели до самогубства

За фактом загибелі 16-річного сина екс-губернатора Закарпаття Івана Різака проводиться досудове розслідування за статтею «доведення до самогубства».

Про проведення досудового розслідування повідомив тимчасово виконуючий обов’язки першого заступника начальника УМВС України в Закарпатській області Сергій Россоха.

За його інформацією, з метою дослідження всіх обставин події, відомості про вчинене кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфіковано за ч.1. ст.120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства).

На даний час проводиться досудове розслідування, в ході якого висунуто та розглядається декілька версій трагедії», - уточнив С. Россоха, за повідомленням УНІАН.

ЗМІ нагадують, що 16 листопада в Ужгороді, о 19.20, юнак 1989 року народження стрибнув з 16-поверхівки. Його особа встановлена, при ньому був паспорт. За неофіційною інформацією, самогубцем є син екс-губернатора Закарпаття Івана Різака Олексій. Хлопець стрибнув з 15-го поверху.

Перед цим він побував у будинку, ймовірно, своєї дівчини, залишивши там цінні подарунки та квіти. Тоді повернувся додому, взяв таксі та поїхав до 16-поверхівки, взявши з собою лише паспорт та мобільний.

 

Оценка материала:

5.00 / 2
Сина колишнього губернатора Закарпаття довели до самогубства 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
26.11.2012 17:18 3336
Еще материалы раздела «Події»