<
НОВИНИ ДНЯ: Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
30.06.2021 590

Пожежа на судні: МЗС з’ясовує обставини

Перевірити ситуацію на судні, що загорілося минулої п’ятниці в Індійському океані мають українські дипломати із диппредставництв Індії та Сінгапуру.

Зокрема, чи були серед членів екіпажу інші українські громадяни – про це повідомив прессекретар МЗС Олег Ніколенко у Твіттері. Відомо, що у вогні загинув 20-річний одесит – це був його другий рейс.

Уже кілька днів моряки, що були на борту не виходять на зв'язок – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». Деякі ЗМІ пишуть, що на облавку майже немає питної води та їжі, а екіпажу допомагає індійська берегова охорона та судно «Дейлі», що було поблизу. Контейнеровоз «Мессіна» йшов під прапором Ліберії. Поблизу Порт-Блера у машинному відділенні почалася пожежа.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Пожежа на судні: МЗС з’ясовує обставини 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
30.06.2021 590
Еще материалы раздела «Події»