<
НОВИНИ ДНЯ: Американські пілоти готові керувати F-16 в Україні  Зодіакальний гороскоп на червень 2024 року для всіх 12 знаків  Що принесе літо. Прогноз погоди на вихідні 1−2 червня  Падіння цін. Скільки коштує орендувати квартиру в Києві напередодні літа  Ринок нелегальних сигарет може досягнути половини ринку: експерт назвав умову  Фінансовий гороскоп на червень 2024 року  В Україні у перші дні літа очікується спека з дощами і грозамивсі новини дня
Політика
Україна
29.11.2012 09:23 1648

«Свобода» обіцяє допомогу Партії регіонів

Депутати від Партії регіонів, які не голосуватимуть у парламенті особисто, нестимуть партійну і політичну відповідальність.

Про це заявив представник президента у парламенті, депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко в ефірі 5 каналу, відповідаючи на запитання, чи буде партія вживати санкцій до депутатів, які не голосуватимуть у наступному парламенті персонально.

«Партія несе політичну відповідальність за делегованих по її списку народних депутатів. Це є безперечно. Ми усвідомлюємо цю відповідальність», - запевнив «регіонал».

«І я дуже сподіваюсь, що наші колеги будуть брати участь у пленарних засіданнях і персонально голосувати», - додав він.

При цьому Мірошниченко уточнив, що «є форми впливу, я не хочу вживати таке слово, як покарання, і вони не передбачають сьогодні якихось юридичних санкцій, але вони передбачають відповідальність і партійну, і політичну».

При цьому член партії «Свобода» Руслан Кошулинський із посмішкою пообіцяв, що його партія розбереться з такими депутатами «дуже просто».

«Є стаття 17 закону «Про статус народного депутата», яка чітко говорить, що якщо народний депутат бачить, що є порушення закону, він має активно впливати на припинення цього», - уточнив він, додавши, що спосіб впливу буде визначений під час пленарних засідань.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Свобода» обіцяє допомогу Партії регіонів 5.00 5 1
Політика / Україна
29.11.2012 09:23 1648
Еще материалы раздела «Україна»