<
НОВИНИ ДНЯ: Американські пілоти готові керувати F-16 в Україні  Зодіакальний гороскоп на червень 2024 року для всіх 12 знаків  Що принесе літо. Прогноз погоди на вихідні 1−2 червня  Падіння цін. Скільки коштує орендувати квартиру в Києві напередодні літа  Ринок нелегальних сигарет може досягнути половини ринку: експерт назвав умову  Фінансовий гороскоп на червень 2024 року  В Україні у перші дні літа очікується спека з дощами і грозамивсі новини дня
Політика
Україна
29.11.2012 12:08 2617

Соціологи погрожують засудити Королевську

Представники «Демократичних ініціатив» і КМІСу залишають за собою право звертатися з позовом до суду для спростування неправдивої інформації, поширеною партією «Україна-вперед».

Про це повідомила представник соціологів у суді Валентина Теличенко.

«Представники партії Королевської сказали, що відкликають свій позов у зв'язку з втратою актуальності, що в принципі не означає, що вони зрозуміли свою неправоту». - сказала адвокат.

За її словами, правильність соціологічних досліджень підтвердило реальне голосування в Україні, і «дуже важливо було визнати це, відкликаючи позов до суду з боку позивача»

«Зважаючи на те, що до соціологів не надійшли вибачення з боку партії Королевської до соціологів, яких звинуватили у нечесності. Зважаючи на те, що партія спричинила матеріальні затрати відповідачів, то представники «Демініціатив» і КМІСу залишають за собою право звертатися з позовом до суду для спростування неправдивої інформації, поширеною партією «Україна-вперед», - розповіла Теличенко Українській правді.

Вона також додала, що суд зобов'язав партію Королевської надати анкети соціологічних досліджень, на які вони посилаються, але вони не виконали цього зобов'язання.

Раніше партія Наталії Королевської «Україна – Вперед!» відкликала позов проти соціологів.

Про це на брифінгу перед початком судового засідання заявила лідер партії «Україна – Вперед!» Наталія Королевська, повідомляє прес-служба партії.

«Сьогодні ми ухвалили рішення відкликати позов проти соціологів. Вибори завершилися, а після бійки кулаками не махають. Ми хочемо перегорнути сторінку та йти далі», – зазначила лідер партії «Україна – Вперед!».

«Наш ворог – не соціологи, наш ворог – влада. Ми поділяємо позицію Юлії Тимошенко, сформульовану за кілька днів після дня голосування: «Вибори були сфальсифіковані від початку до кінця», – сказала вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
Соціологи погрожують засудити Королевську 5.00 5 1
Політика / Україна
29.11.2012 12:08 2617
Еще материалы раздела «Україна»