<
НОВИНИ ДНЯ: Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруваннівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
29.11.2012 15:35 2789

В Київський зоопарк повернувся директор, який пішов у 2006 році

На посаду генерального директора Київського зоологічного парку повернувся Євген Кирилюк, який керував підприємством у 1998-2006 роках, тобто до доби Черновецького, коли почався занепад зоопарку.

Про обрання нового-старого директора столичного зоопарку повідомив перший затупник глави КМДА Олександр Мазурчак. Відповідне рішення ухвалили члени конкурсної комісії після засідання, що відбулося 29 листопада.

Наступного тижня буде підписано розпорядження про призначення Є.Кирилюка, після чого він розпочне виконувати свої обов’язки.

На заміщення вакантної посади генерального директора столичного зоопарку подали заяви сім кандидатів. Усі вони надали програму розвитку зоопарку на п’ять років, своє бачення та пропозиції.

Серед основних вимог, що були висунуті до кандидатів – повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи на керівних посадах не менше 3 років, досвід роботи в зоопарках не менше 2 років, а також вільне користування ПК та володіння українською мовою.

В свою чергу екологи висловили занепокоєння призначенням Кирилюка. Олег Андрос, представник Національного екологічного центру України (НЕЦУ), вважає, що «обрання цього кандидата викликає у нас значну тривогу, оскільки Євген Кирилюк є прихильником побудови на території зоопарку океанаріуму, де утримуватимуться дельфіни, усі види яких на території України занесені до Червоної книги».

Посада директора зоопарку була вакантною з 21 вересня, коли за власним бажанням її звільнив Олексій Толстоухов - син колишнього міністру уряду Януковича.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
В Київський зоопарк повернувся директор, який пішов у 2006 році 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
29.11.2012 15:35 2789
Еще материалы раздела «Столиця»