<
НОВИНИ ДНЯ: Королівський бісквіт "Вікторія": як приготувати відомий класичний десерт  День батька в Україні 2024 року: якого числа вітати татусів і як виникло це свято  Дощі з грозами та максимум +23: синоптики розповіли про погоду у Київській області  "Росія не може значно просунутися на фронті": які існують три сценарії закінчення війни в Україні  Рецепт вишневих слойок  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  У Міноборони обіцяють піти назустріч мобілізованим: що пропонуютьвсі новини дня
Політика
Україна
29.11.2012 20:30 2300

Літвіна спіймав на брехні молдовський колега

Голова парламенту Молдови Маріан Лупу звинуватив Верховну Раду України у поширенні неправдивої інформації, яка стосується його зустрічі з головою ВР Володимиром Литвином.

Про це повідомляє молдавська інформагенція OMEGA. http://omg.md/

У четвер, на засіданні парламенту Молдови, депутат від Партії комуністів Молдови Олександр Петков заявив про необхідність якнайшвидшої ратифікації Угоди про співробітництво щодо забезпечення прав нацменшин у зв'язку з відповідним зверненням Литвина.

Однак Лупу заявив, що подібне питання не обговорювалося під час двосторонньої зустрічі, а подібна інформація «є брехнею».

«У нас не було такої дискусії з Литвином. Крім того, подібного проекту немає в парламенті», - стверджує Лупу.

Голова молдавського парламенту зробив цю заяву, незважаючи на повідомлення на офіційному сайті Верховної Ради України про те, що ця тема піднімалася на зустрічі Литвина з Лупу під час їхнього візиту до Санкт-Петербурга 23 листопада.

«Литвин звернувся до Лупу з проханням сприяти прискоренню виконання Молдовою процедур, необхідних для набрання чинності Угодою щодо забезпечення прав осіб, які належать до національних меншин», - повідомляє сайт ВР.

Оценка материала:

5.00 / 1
Літвіна спіймав на брехні молдовський колега 5.00 5 1
Політика / Україна
29.11.2012 20:30 2300
Еще материалы раздела «Україна»