<
НОВИНИ ДНЯ: Спека сягне 34 градусів, але будуть грози: синоптики дали прогноз на початок тижня в Україні  Дощі з грозами та спека до +35 °C: прогноз погоди з 10 червня  Мінлива хмарність та до +28°С: прогноз погоди по Київщині на 7 червня  6 червня Київ накриє спека: прогноз погоди від Укргідрометцентру  Частину України накриють грози, шквали і град: синоптики уточнили прогноз на четвер  Синоптикиня попередила, кому погода 6 червня подарує приємну прохолоду, а кому спеку та грозові дощі  Короткочасні дощі з грозами: синоптик дала прогноз погоди на 5 червнявсі новини дня
Політика
Україна
30.11.2012 17:45 1515

Опозиція зареєструвала в Раді законопроект проти «кнопкодавів»

Опозиція зареєструвала у Верховній Раді проект змін до Регламенту щодо особистого голосування у парламенті.

Інформацію про реєстрацію проекту міститься на сайті Верховної Ради.

Автори проекту представники трьох опозиційних партій – ВО «Батьківщина» - Микола Мартиненко, та від «УДАРу» - Ірина Геращенко. «Свободу»  представляє депутат - Олександр Бондар.

Проектом запроваджується реєстрація депутатів та електронне голосування в сесійній залі в спосіб, який унеможливлює голосування за іншого депутата.

Опозиція закликає Партію регіонів підтримати законопроект.

«Це єдиний спосіб зупинити ганебне «кнопкодавство». Без технічного забезпечення особистого голосування нова Верховна Рада працювати не буде», - наголосив Микола Мартиненко, слова якого наводить прес-служба.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Опозиція зареєструвала в Раді законопроект проти «кнопкодавів» 5.00 5 1
Політика / Україна
30.11.2012 17:45 1515
Еще материалы раздела «Україна»