<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне печиво з какао  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоро  Коли в Україні потепліє: синоптик назвала період  Зміна міністра оборони РФ - підготовка Кремля до затяжної війни в Україні, - ISW  У вівторок в Україні буде холодно: де очікувати заморозки  В Україні 14 травня, подекуди дощитиме, вдень до +16°  Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
06.12.2012 3217

Невтішна погода в країні на 7 грудня

За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру МНС, 7 грудня на дорогах країни, крім півдня та сходу, спостерігатиметься ожеледиця.

У південній та східній частині країни вночі окремі пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

Крім того, вночі в Україні, крім західних областей, подекуди можливе налипання мокрого снігу та ожеледь. На півночі Лівобережжя місцями сильний мокрий сніг.

За словами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, цього тижня у Києві очікується мінлива погода із випадінням снігу, середня температура вдень становитиме 0 градусів.

М. Кульбіда наголосив на тому, що в столиці погода змінюватиметься протягом тижня.

«Десь 7 числа у Києві буде дуже хмарно, очікуються опади у вигляді снігу. Вже наступного дня він припиниться», - повідомив він.

Оценка материала:

3.67 / 3
Невтішна погода в країні на 7 грудня 3.67 5 3
Життя та Стиль / Події
06.12.2012 3217
Еще материалы раздела «Події»