<
НОВИНИ ДНЯ: Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершеневсі новини дня
Бізнес
Економіка
07.12.2012 1317

Азаров пояснив позицію МВФ щодо України

Мiсiя Мiжнародного валютного фонду (МВФ) сама перенесла свiй вiзит до України, повiдомив виконувач обов'язкiв прем'єр-мiнiстра України Микола Азаров.

«Вiзит мiсiї вiдкладено на другу половину сiчня. Мiсiя МВФ сама попросила про перенесення термiнiв вiзиту i ми з ними погодилися”, - написав вiн на свiй сторiнцi у Facebook.

Ранiше, 6 грудня, представництво МВФ в Українi оприлюднило прес-релiз, в якому повiдомило, що вiзит мiсiї Мiжнародного валютного фонду на прохання України перенесено на другу половину сiчня.

«На прохання влади України вiзит мiсiї МВФ, яка планувала вiдвiдати Київ перiод з 7 до 17 грудня, щоб розпочати обговорення угоди stand by, буде перенесено на другу половину сiчня. Влада України зазначила, що це допоможе залучити до участi новий Кабiнет Мiнiстрiв, який прийде на змiну колишнiм мiнiстрам, що склали свої повноваження на початку грудня», - сказав вiн.

Ранiше повiдомлялося, що чинна програма спiвпрацi України i МВФ stand by завершується наприкiнцi 2012 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Азаров пояснив позицію МВФ щодо України 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
07.12.2012 1317
Еще материалы раздела «Економіка»