<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Політика
Україна
09.12.2012 17:01 1099

В «Регіонах» впевнені, що призначення Азарова піде Україні на користь

Фракція Партії регіонів пропонувала президенту Віктору Януковичу подати на розгляд Верховної Ради кандидатуру Миколи Азарова на посаду прем'єра.

Про це заявив заступник голови Партії регіонів, лідер її фракції в парламенті 6-го скликання Олександр Єфремов, повідомляє прес-служба партії.

Єфремов зазначив, що Партія регіонів підтримує таке рішення президента.

«Призначення Миколи Азарова дозволить продовжити процес системних реформ, ініційованих президентом України Віктором Януковичем і реалізованих Кабінетом міністрів під керівництвом Миколи Азарова з 2010 року», - сказав він.

 

 

Оценка материала:

5.00 / 1
В «Регіонах» впевнені, що призначення Азарова піде Україні на користь 5.00 5 1
Політика / Україна
09.12.2012 17:01 1099
Еще материалы раздела «Україна»