<
НОВИНИ ДНЯ: Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червнівсі новини дня
Бізнес
Економіка
12.12.2012 4184

Лукашенко радить Україні продати ГТС Росії

Президент Білорусі Олександр Лукашенко упевнений, що Україна має продати свою газотранспортну систему російському «Газпрому».

Про це він заявив на зустрічі з членами Клубу головних редакторів країн СНД, Балтії та Грузії.

Він зазначив, що президент Віктор Янукович розуміє, що Україна втрачає від того, що не входить в Євразійський економічний простір.

За словами Лукашенка, Україна виграє від співпраці з Росією, Білоруссю і Казахстаном, оскільки з підписанням документів щодо ЄЕП проблема економічного тиску не стоятиме гостро.

«Робіть кроки, хай крихітні, але робіть. Ми дуже зацікавлені, щоб з нами була сестричка в особі України», - підкреслив президент Білорусі.

Лукашенко упевнений, що Україні нічого боятися, якщо вона продасть свою газотранспортну систему «Газпрому», передає УНІАН.

«Я знаю характер українців і упевнений, що сторони зможуть домовитися з питання газотранспортної системи», - підкреслив Лукашенко.

Оценка материала:

5.00 / 3
Лукашенко радить Україні продати ГТС Росії 5.00 5 3
Бізнес / Економіка
12.12.2012 4184
Еще материалы раздела «Економіка»