<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
14.12.2012 620

Симоненко запевняє, що не збирається в Кабмін

Компартія не має наміру претендувати на входження її представників до складу Кабінету Міністрів, і створювати парламентську більшість з Партією регіонів.

«Не буде нікого від нас в уряді», - сказав глава фракції КПУ в Раді Петро Симоненко.

Коментуючи причини підтримки фракцією кандидатури Миколи Азарова на посаду прем'єра, він підкреслив, що фракція прийняла таке рішення, керуючись тим, що ситуація в країні значно погіршиться у зв'язку з відсутністю прем'єра.

Він додав, що саме голоси КПУ стали вирішальними в схваленні парламентом кандидатури Азарова. Також він додав, що комуністи не будуть підтримувати дії уряду.

«Ми не підтримуємо уряд. Ми вимагаємо, щоб уряд відповідав за те, що вони обіцяли», - сказав він.

При цьому Симоненко підкреслив, що фракція має намір ініціювати питання відповідальності нового уряду, у разі, якщо воно впродовж року не буде робити кроків щодо виконання передвиборчих обіцянок Партії регіонів на парламентських виборах, повідомляють Українські новини.

Він в черговий раз наголосив, що КПУ не буде створювати парламентської більшості з «Регіонами».

Оценка материала:

5.00 / 2
Симоненко запевняє, що не збирається в Кабмін 5.00 5 2
Політика / Україна
14.12.2012 620
Еще материалы раздела «Україна»