<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні піднімуть максимальну ціну на електроенергію для бізнесу  22 травня буде до 28° тепла, в окремих областях - невеликі дощі  Зеленський розповів, скільки винищувачів F-16 потрібно Україні  Путіну час хвилюватися: три версії загибелі президента Ірану  Сім країн НАТО постачатимуть Україні техніку та ракети до ППО в рамках німецької ініціативи  Потепління до +28 і місцями дощі: прогноз погоди в Україні на 22 травня  Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.01.2013 15:36 1790

Депардьє все ж таки буде бельгійським громадянином

Піар-акція з російським громадянством Депардьє повертається у «нормальне» річище. Актор, який днями отримав російський паспорт, все також має намір отримати громадянство Бельгії.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню L'Equipe 21, на яке посилається Українська правда.

«У мене є російський паспорт, але я француз, і у мене звичайно буде подвійне громадянство з Бельгією», - сказав актор і спростував, що отримав новий російський паспорт, щоб «уникнути податку».

«Якби я хотів уникнути податку, я б це давно зробив. Є люди, які поїхали звідси 20 років тому», - сказав він.

Відповідаючи на те, що після його заяв про демократичну Росію та її президента Володимира Путіна, його стали багато критикувати, Депардьє відповів:

«Це нормально, коли люди проти. Я громадянин світу, я подорожував по багатьох країнах і бачив несправедливість. Це негарно. Я лише людина і не можу нічого змінити. Це мають робити політики. Я іноді буваю незграбним у словах. Я також можу помилятися, але ніколи серцем», - сказав Депардьє.

Між тим голова міграційної комісії парламенту Бельгії раніше заявив, що в разі отримання актором російського громадянства, це ускладнить процедуру отримання громадянства Бельгії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Депардьє все ж таки буде бельгійським громадянином 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.01.2013 15:36 1790
Еще материалы раздела «Суспільство»