<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Україна
10.01.2013 2144

Порошенко став на захист Соркіна

Народний депутат, екс-міністр економіки в попередньому уряді Миколи Азарова Петро Порошенко вважає, що парламент повинен дати можливість попрацювати на посаді голови Національного банку Ігорю Соркіну.

Про це Порошенко заявив у кулуарах Верховної Ради.

«Тут не стільки сила, скільки мудрість і спритність. Я думаю, що на сьогоднішній день це відповідальність Президента, який пропонує його, і я думаю, що аргументація Арбузова (екс-глави НБУ, а нині першого віце-прем'єр-міністра України) тут теж зіграли не останню роль, і в даному випадку я вважаю, що не виключено, що треба дати можливість йому попрацювати», - сказав Порошенко, передає РБК-Україна.

Нагадаємо, Рада планує розглянути призначення Ігоря Соркіна на посаду голови НБУ. «Удар» і «Батьківщина» заявили, що не будуть підтримувати його кандидатуру.

Оценка материала:

5.00 / 2
Порошенко став на захист Соркіна 5.00 5 2
Політика / Україна
10.01.2013 2144
Еще материалы раздела «Україна»