<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
14.01.2013 5781

Росія чекає від України врегулювання придністровського конфлікту

Глава МЗС РФ Сергій Лавров вважає, що Росія і Україна зацікавлені придністровському врегулюванні.

Про це Міністр МЗС РФ сказав під час зустрічі глав зовнішньополітичних відомств.

За словами С. Лаврова, особливо важливо продовжувати спільні зусилля щодо придністровського врегулювання.

«Росія і Україна як країни-гаранти й посередники переговорного процесу можуть і повинні тут грати ключову роль», - сказав Лавров, відкриваючи засідання підкомітету з міжнародного співробітництва російсько-української міждержавної комісії.

Міністр закордонних справ України Леонід Кожара наголосив, що сьогоднішнє засідання ... буде продуктивним та сприятиме подальшому плідному розвитку українсько-російських взаємин, передає УНН.

Міністр закордонних справ Російської Фередації Сергій Лавров повідомив, що історія українсько-російських взаємин має двадцятилітню історію, а співпраця двох країн у гуманітарній, спортивній та культурній сферах є надзвичайно результативною.

Оценка материала:

3.67 / 3
Росія чекає від України врегулювання придністровського конфлікту 3.67 5 3
Політика / Україна
14.01.2013 5781
Еще материалы раздела «Україна»