<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
23.01.2013 16:37 1226

Табачник убрав Бандеру та Шухевича навіть з тестів ЗНО

Імена українських військовиків та політичних діячів Степана Бандери та Романа Шухевича Міністерство освіти вилучило з переліку осіб, про які треба знати, аби скласти цьогорічне незалежне оцінювання з історії України.

Що характерно, їх замінили на Миколу Щорса і Юрія П’ятакова.

Про це повідомили журналісти телеканалу ZIK.

Окрім цього, новинкою ЗНО-2013 стануть тести зі світової літератури. Як і раніше, складати можна лише чотири предмети. А подавати документи – в щонайбільше п’ять вишів. Також закликають випускників реєструватися уважно, бо найчастіше абітурієнти помиляються з переліком предметів, які необхідні для вступу.

«Змінювати перелік предметів можна лише до 5 березня. Коли зареєстрована людина дочиталася, що їй потрібен ще один предмет, то має надіслати новий пакет документів», – зазначила директор Львівського центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Оценка материала:

5.00 / 2
Табачник убрав Бандеру та Шухевича навіть з тестів ЗНО 5.00 5 2
Політика / Україна
23.01.2013 16:37 1226
Еще материалы раздела «Україна»