<
НОВИНИ ДНЯ: Прогноз погоди у травні: синоптикиня розповіла, чого очікувати українцям  Великдень-2024. Які будуть обмеження і чи скасують комендантську годину  Чи встигнуть до зими відновити енергетику України: що кажуть експерт та Міненерго  Чи справді Україна готується до перемовин з РФ у червні: в РНБО відповіли  Погода в Україні на 30 квітня: що прогнозують синоптики  Росіянин зарізав двох українських військових у Німеччині: все, що відомо про трагедію  Чому на Великдень заведено фарбувати яйця, а потім битися крашанкамивсі новини дня
Бізнес
Нерухомість
29.01.2013 935

Найдорожчий будинок США оцінили в 135 млн

Найдорожчим домоволодінням США, яке коли-небудь виставлялося у відкритий продаж, став особняк в Далласі, за який власник має намір виручити 135 мільйонів доларів.

Маєток Crespi-Hicks розташовується в елітному кварталі Mayflower Estates по сусідству з володіннями колишнього президента США Джорджа Буша-молодшого. На території 10,1 гектара, що охороняється, розташовано п'ятиповерховий головний особняк, два будинки для гостей, триповерховий особняк біля басейни, тенісний корт, квіткові сади з альтанками і потайний виїзд в місто.

Загальна житлова площа маєтку становить майже 4000 квадратних метрів. В головному будинку є бібліотека, декорована італійським горіховим деревом 19 століття, кухня, облицьована плиткою 10 століття, бар в стилі арт-деко і спортзал. У будинку поруч з басейном є вітальня і кухня, ігрова кімната і домашній кінотеатр.

На сьогодні нерухомість належить Томасу Хіксу, голові холдингу Hicks. Він придбав маєток в 1997 році і вклав близько 100 мільйонів доларів в його реконструкцію, повідомляє Lenta.ru.

Оценка материала:

5.00 / 3
Найдорожчий будинок США оцінили в 135 млн 5.00 5 3
Бізнес / Нерухомість
29.01.2013 935
Еще материалы раздела «Нерухомість»